tumblr analytics

12-07-13

Les Ardentes - DAG 1: Skip and die / NAS en Steve Aoki

Skip & die begon als een samenwerking tussen de Zuid-Afrikaanse zangeres Cata Pirata en de Nederlandse producer Jori Collignon, wat resulteerde in het debuutalbum Riots In The Jungle. De band is - op zijn minst gezegd - een opvallende verschijning. Energiek en grofgebekt. Net als die Antwoord... nu al worden ze dé festivalsensatie van 2013 genoemd. Iets wat we na hun passage op Les Ardentes alleen maar kunnen beamen. 

skip and dlie, les ardentes, 2013


 

Met zijn "intelligente" raps is NAS een topper in zijn genre. Op Les Ardentes bracht hij een soort greatest hits-show. Allemaal heel degelijk maar zonder al te veel verrassingen. 

 

Een slagroomtaart in je gezicht krijgen en er nog blij mee zijn: dit moet Steve Aoki zijn. De 'Aziatische Jesus' wordt overal waar ie komt verafgood. 

Aoki is eigenaar van het recordlabel Dim Mak en heeft enkele grote namen onder dak: Tiesto, Armand Van Helden, en The Bloody Beetroots om er maar drie te noemen. 

Ook muzikaal weet ie te imponeren: momenteel reist ie als DJ de wereld rond. Mocht je zijn optreden op Les Ardentes gemist hebben, dan krijg je een herkansing op Tomorrowland.

steve aoki, cake, les ardentes, 2013


Beelden van het hele slagroomgebeuren vind je hier.

 

De commentaren zijn gesloten.