tumblr analytics

10-07-12

Les Ardentes 2012 - Dag 3 Meer dan 50cent

Pony Pony Run Run

Pony Pony Run Run is een frans electropoptrio dat niet alleen in Frankrijk veelvuldig optreedt, maar zowat overal ter wereld (tot in Japan). Behalve in Vlaanderen... 

 

pony pony run run, les ardentes, 2012Brigitte

Het succes van de Parisiennes Sylvie Hoarau en Aurélie Maggiori ofte Brigitte is nog groter. De bandnaam is een eerbetoon aan Bardot, Fontaine en Lahaie. Indirect een verwijzing naar zwoele franse vrouwen - zeg maar sexsymbolen - zonder dat het té wordt. Want Brigitte is tevens een veel voorkomende Franse naam en verwijst eveneens naar "het gewone". Kortom: een gevaarlijke combinatie van onschuld en stout. 

 

brigittes, les ardentes, 2012The Experimental Tropic Blues Band

Een Luiks trio dat de spil is van de Waalse rockscene. Ze brengen wilde rock/punk en hebben slechts 1 doel: knallen. Met succes, zo bleek op Les Ardentes, want de hele hf6 stond in vuur en vlam. Moshen en crowdsurfen, het hoorde er helemaal bij...

 

the experimental tropical blues band, les ardentes, 2012The Jon Spencer Blues Explosion

Deze New-Yorkers brengen knallende rock en roll vermengd met een vleugje blues, punk en garagerock. De band bestaat al twintig jaar en zou ondermeer aan de grondslag liggen van de muziekstroom die ondermeer Jack White en the Black Keys voortbracht.

 

the jon spencer blues explosion, les ardentes, 201250 cent

Qua show zat het helemaal snor. 50 cent was duidelijk in zijn nopjes: zijn brede smile ( wat een witte tanden !!! ) zou nooit van zijn gezicht verdwijnen. 

Over de zangtalenten van de amerikaanse rapper gaan we kort zijn: wellicht kan u zelf beter zingen. En toch stoorde het ons niet want... een groot deel van de show stond op band. 

Soit, de man gaf wat we van hem verwachtten: hits ! ‘Ayo Technology’, ‘P.I.M.P.’ en ‘Candy Shop’, we kregen ze allemaal te horen.

50 cent, les ardentes, 2012


Opmerking

Onze volledige verslagen vind je op maximummusic, klik hier.

De commentaren zijn gesloten.