tumblr analytics

05-10-11

Hype: Ed Sheeran ( + gratis download )

 

Ed Sheeran WEB.jpg

Het verhaal van Ed Sheeran is er eentje om in te kaderen. Amper 20 jaar is hij en nu al wordt hij in de UK aanzien als een halfgod. Zijn onlangs uitgebrachte singles 'the A team' (die momenteel ook bij ons meer en meer airplay vindt) en 'you need me, I don't need you' zijn er een gigantisch succes en dit lijkt nog maar het begin.

Maar de man heeft er hard voor moeten werken. Zo speelde hij in 2009 maar liefst 312 optredens en vertrok hij vorig jaar, zonder enig cont(r)act op zak, richting Los Angeles. Door veel te spelen werd hij opgemerkt en al spoedig groeide zijn youtube fan-base. Het resultaat: een eerste officiele CD '+' die binnenkort ook bij ons uitkomt...
Ed is niet zomaar een singer songwriter. Zijn liedjes zijn zowel geinspireerd door de raps van Jay-Z als als door het werk van Damien Rice. Ze gaan over de stad waar hij van houdt en de mensen die er wonen of vandaan komen. Ze verhalen over het leven van alledag, liefde en verdriet maar zijn vrolijk wanneer je dat erin wilt horen.

Maak nu kennis met Ed Sheeran, schrijf je in voor de mailing list op zijn officiele website en ontvang gratis de EP 'one take'.

Links : Website  / Facebook  / Twitter 

12:33 Gepost door Epic in Band, Hype | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ed sheeran, sheeran, download, facebook |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.