tumblr analytics

12-10-10

Concert Natalia Kills & Kelis ( Muziekodroom Hasselt, zondag 10 oktober 2010)

Kelis' haar muziek heeft een hele metamorfose doorstaan. Van de R&B en hiphop-ster die ze gisteren was, blijft vandaag de dag niets meer over. Kelis vond het nodig om een totaal andere richting in te slaan. Dance vol knallende beats, dàt is nu haar ding. "Ik maak gewoon muziek. of dat nu dance, hip hop of nog iets anders is, daar ben ik niet mee bezig."

Velen keken zondag dan ook nogal raar op en waren naar ik vermoed redelijk teleurgesteld. Het werd een heus dance-feestje, daar kan je niet aan twijfelen. Jammer genoeg dat het gedreun van de bassen domineerde en Kelis haar soulstem totaal naar de achtergrond bombardeerde. Bovendien heb ik ook mijn twijfels over de 'live' zanpartijen. Bandwerk is vandaag de dag een pest aan het worden.

Voor de gelegenheid had Kelis zich in een strak wit pakje gehesen. Het was geen zicht. Zeker niet toen de zangeres na een half uurtje redelijk veel begon te zweten. Drie vochtplekken (op haar twee borsten en tussen haar benen) waren het niet al te fraai ogend resultaat.

Hoogtepunten van een al bij al teleurstellend concert: 'scream', 'Acapella' en de 'Holiday (Madonna) / Milkshake' mix.

Misschien nog een laatste woordje over het voorprogramma 'Natalia Kills'. Kills is een veelbelovend debuterend groepje. Opvallen doen ze vooral door hun act: ze verschijnen in lingerie op het podium. Ideaal om op te vallen, maar eigenlijk een beetje goedkoop.

Commentaren

Je wist op voorhand dat het dance feestje ging worden....waarom ga je dan? Er circuleerden genoeg video's van het concert op youtube en als je weet dat ze met Robyn heeft getourd, dan weet je dat er weinig hiphop te bespeuren valt. Verder heeft ze haar grootste R&B hits gezongen, maar wel in een uptempo jasje! Ik vond dit een heel goed concert en ik hoop dat ze dance blijft maken. Haar stem is uitermate geschikt voor deze muziekstijlç

Gepost door: robin | 12-03-11

De commentaren zijn gesloten.