tumblr analytics

22-08-10

Zelfmoord Charlie Haddon (ou est le swimming pool) @ Pukkelpop 2010

Charles.jpgDrie dagen na de zelfmoord van Ou est le swimming pool-zanger Charlie Haddon blijven we allen met een boel vragen achter. Waarom? Speculaties gaan de ronde. Zo zou het voorval te maken hebben gehad met het incident dat zich vlak na hun optreden in de Dance Hall voordeed. Een van de bandleden (tot op heden is het nog niet duidelijk of het Charlie zelf was) sprong in het publiek en verwondde een meisje. Het voorval liet in ieder geval een diepe indruk achter bij de band. Verbijsterd waren ze. Moedeloos. Maar of dit voldoende is om tot een wanhoopsdaad over te gaan? Wie zal het ons zeggen?

Wat we wel weten is dat zanger op de artiestenparking in een mast is geklommen, gesprongen / gevallen is en te pletter is gestort.

In ieder geval kwam op die manier een abrupt einde aan wat een succesvolle carriere leek te worden. Op de myspace pagina van de groep klonk het alvast zo:

We are all so deeply saddened to confirm that our friend Charlie Haddon passed away yesterday, Friday 20th August. The singer had just performed with his band, Ou Est Le Swimming Pool, at the Pukkelpop festival in Belgium. He was 22 years old. The London three piece were in Europe playing a number of festivals before embarking on a tour of Australia as part of the Parklife festival next month.

Charles Alexander Haddon R.I.P.

Thanks for all your messages of support. x’

 

De commentaren zijn gesloten.