tumblr analytics

12-03-10

Concert Groove Armada - AB Brussel ( 6 maart )

Vol verwachting waren we vorige zaterdag afgezakt naar de AB in Brussel voor het concert van Groove Armada. Volgens de band zelf het eerste optreden in Belgie, maar daar twijfel ik toch grondig aan. In ieder geval wisten we niet echt wat verwachten. We kennen Groove Armada vooral van de inhoudloze dance-liedjes. Nummers die elke zaal zonder twijfel doen ontploffen. Alleen: de band heeft een nieuwe CD (nvdr Black light) uit en laat dit nu net een ietwat rustigere plaat zijn. Meer inhoud en songtechnisch misschien wel interessanter, maar wat voor een effect zou dit hebben op n live publiek?

Achteraf gezien moesten we ons niet veel zorgen maken. De hele AB stond op ontploffen. Het nieuwe werk wekte misschien wat aarzeling op, maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door het enthousiasme van frontvrouw Becky Jones ofte Saint Saviour. Ze was voor de verandering gekleed in een soort gladiatorenpakje met veel bling bling. De vrouw gaf zich volledig, ze kronkelde over het podium, maar toch waren het vooral de nummers die gezongen werden door MAD ofte MC Mike Daniel die gesmaakt werden. En dan doel ik voornamelijk op superhit en bisnummer Superstylin' die de hele tent uit zijn dak deed gaan.

Al bij al een schitterende show, vol afwisseling. Een echt feest van begin tot eind.

Setlist:

1. Intro
2. Look Me in the Eye Sister
3. Song 4 Mutya
4. I Won’t Kneel
5. Not Forgotten
6. Fogma
7. Warsaw
8. My Friend
9. Paper Romance
10. Get Down
11. Chicago
12. Easy

----

13. At The River
14. Cards
15. Superstylin’

( Groove Armada was te zien in de AB Brussel op zaterdag 6 maart )

12:00 Gepost door Epic in Concert | Permalink | Commentaren (0) | Tags: concert, brussel, ab, groove armada |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.