tumblr analytics

10-02-10

Concert The Big Pink & Waldorf @ Trix Antwerpen (29 januari 2010)

De Trix Club is al niet zo groot en als die dan nog maar voor de helft gevuld is, is het huilen met je pet op. Maar - en dit mag gezegd worden - hier trokken de heren van Waldorf (voorprogramma) zich geen reet van aan. We kregen een leuke en enthousiast gespeelde set te zien. Hun setlist kwam voornamelijk uit de laatste cd. Single information klonk steviger dan op plaat... kortom: chapeau !

Maar iedereen kwam nog altijd voor The Big Pink. Het was al hun derde show in zaal hier in België en daarom had ik meer publiek verwacht. Kwam het door het winterweer en de sneeuw? Wie zal het zeggen?

Dominos kent natuurlijk iedereen, maar meteen moet ik er aan toevoegen: dit nummer is zowel een zege als vloek voor de band. Dominos lijkt totaal niet te passen tussen al hun ander werk en laat nu net dit hun doorbraaksingle zijn... de wereld zit raar ineen, niet?

Het hele optreden lang werden we gebombardeerd door een heuse wall of sound. Een geluidsmuur die desondanks geen onrecht deed aan de stem van Robbie Furze, die voor de gelegenheid een prachtig vintage katten-T-shirt had aangetrokken.

Interactie met het publiek was er niet echt en bisnummers konden we ook al op ons buik schrijven. Kort, maar krachtig... beter zou ik het concert niet kunnen omschrijven. Mijn favoriete nummer: frisk.

Wat me nog altijd bezighoudt: had drumster Akiki Matsuuranu wel of geen slip aan?

19:14 Gepost door Epic in Concert | Permalink | Commentaren (0) | Tags: concert, review, waldorf, trix, big pink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.