tumblr analytics

30-08-09

La Roux vs Little boots @ Pukkelpop, concert

la rouxlittle bootsLa Roux (links) en Little Boots (rechts) worden in de engelse pers beiden genoemd als de revelatie van het voorbije jaar. Maar wie van de twee is het beste? Wij zochten het voor jullie uit en vergeleken hun beide optredens op Pukkelpop.

La Roux is zowieso bekender dan haar "kleine zusje". Ze scoorde reeds enkele hits terwijl het voor Little Boots allemaal nog moet beginnen. Dat merkte je ook aan de opkomst in de Club. Bij La Roux kon er geen mens meer bij.

La Roux - Little Boots:  1 - 0

Objectief bekeken weten beide dames artistiek hun mannetje te staan. Alleen klinkt de stem van onze rosse nogal hoog en gaat het daarom vrij snel vervelen.

La Roux - Little Boots : 1 - 1

Gaan we louter op het uiterlijke af, dan ziet Elly Jackson (la roux) er aartslelijk uit. Ze versterkt dat beeld nog door op het podium te verschijnen in een wijd manshemd en lelijk hoedje waaronder haar kuif te zien is. Vergeleken met haar concurrente is het verschil er een van dag en nacht. De kleine blonde (little boots) zag er betoverend mooi uit. Ik weet wel, uiterlijk is niet belangrijk, maar toch...

La roux - Little boots : 1 - 2

Ik had bovendien de indruk dat Elly zich er nogal gauw vanaf heeft gemaakt. "it's too hot in here". Na een half uur verliet ze het podium. Kort en krachtig, dat wel, maar we hadden toch gehoopt op meer.

Eindstand: La roux - Little Boots : 1 - 3

( little boots, new in town )

Setlist Little Boots:

Earthquake
Meddle
New In Town
Clicks
Maths
Symmetry
Remedy
Love Kills
Stuck On Repeat

Commentaren

9 tracks maar?!

Ik heb ook een lichte voorkeur voor Boots, al is met name La Roux's bulletproof wel echt smullen!

Gepost door: Neals01 | 02-09-09

De commentaren zijn gesloten.