tumblr analytics

15-07-09

Bloc Party, Jason Mraz, Arsenal, Lady Gaga @ Rock Werchter

Om eerlijk te zijn, hadden we geen zin meer om bepaalde groepen voor de 3de, 4de of zelfs 5de keer te zien. Trop is teveel. Jammer dat steeds weer dezelfde namen terugkeren. Gelukkig is er zoiets als de Marquee. En in tegenstelling tot wat we dachten, was het daar helemaal niet zo druk.

Net als de dag voordien zakten we vrij laat af naar de weide. Met dat mooie weer lagen we liever bij ma in de tuin. Zwembadje, een vrolijke peuter in de buurt en een heleboel lekkers te knabbelen... Een mens zou voor minder.

Beginnen deden we met Bloc Party. Het concert was niet echt een verrassing. De band en Kele in het biezonder waren superenthousiast. De eeuwige glimlach op het gezicht. "Deze neger komt zo hard". De show zat vol afwisseling, oude nummers vs nieuwe nummers en electronische vs oerrock. Vandaar dat het na zoveel keren Bloc Party niet echt ging vervelen. Meer nog: het was genieten.

Setlist :
One Month Off
Hunting For Witches
Positive Tension
Talons
Signs
Waiting For The 7.18
Song For Clay (Disappear Here)
Banquet
Two More Years
One More Chance
Mercury
This Modern Love
The Prayer
Like Eating Glass
Flux
Helicopter

Jason Mraz dan: hij speelde vrolijke reggae deuntjes. Maar iedereen weet dat het tijdens zijn optreden aftellen was naar "I'm yours", zijn radiohit.

Setlist:
Live High
The Dynamo of Volition
Anything You Want
Coyotes
A Beautiful Mess
The Remedy (I Won't Worry)
Make It Mine
I'm Yours
Butterfly
All Night Long

De verrassing van de avond was Lady gaga. Het was een show van begin tot einde, iedereen deed uitbundig mee. Leuk waren de vele filmfragmenten die tussendoor op een groot doek werden geprojecteerd. De dame flirt met haar publiek, straalt seks uit en weet zonder enige moeite een publiek uit zijn dak doen gaan. Leuk om te zien en nog leuker om op te dansen. Het leek wel een show van Madonna.

Wat zeg je? Jullie willen details? Wel de dame stoeide op een vespa, wisselde drie keer van outfit en hield op het laatste slechts enkele vodjes stof over. En dat ze net dan met haar kont omhooggestoken op een piano begon te tokkelen... Pokerface!

Setlist:
Paparazzi
Love Game
Dirty Rich
Fame
Money Honey
Boys Boys Boys
Just Dance
Eh Eh
Brown Eyes (acoustic)
Poker Face (acoustic)
Poker Face

De commentaren zijn gesloten.