tumblr analytics

02-07-09

Hij is niet meer, onze Michael Jackson

Het was even schrikken, toen ik die vrijdagochtend het bericht hoorde over het overlijden van Michael Jackson. Ik was nog maar half wakker, slaapdronken en dacht dat ik het eerst gedroomd had.

Twee weken voor de start van zijn 50 afscheidsconcerten is de King of pop bezweken aan een overdosis pillen (euh... hartstilstand). De druk werd hem allemaal te veel. Geef nu toe, hoe zou hij in zijn toestand (de man was een wrak van maar 50kg) zo'n slopende concertreeks afgehandeld hebben? Hij had zelf maar toegezegd voor enkele concerten, maar zijn management rook poen en maakte er 50 van. Poen dat de ster broodnodig had, want door spilzucht en de vele rechtszaken wegens vermeende pedofilie was de man zo goed als failliet.

"Ik zou beter dood zijn" zou hij een maand terug hebben gezegd, en kijk zijn voorspelling kwam - jammer genoeg - uit.

Ik zal Michael blijven herinneren omwille van zijn muziek. Het begin van zijn carrière zag er indrukwekkend en veelbelovend uit. Jammer dat het zo is moeten eindigen. Ook al ben ik geen fan, het is en blijft een groot artiest. RIP.

12:15 Gepost door Epic in Special | Permalink | Commentaren (1) | Tags: dood, thriller, michael jackson, death |  Facebook |

Commentaren

ja, Het is inderdaad wel verschieten.. maar was het echt zo onverwachts? Ik denk dat niemand er uiteindelijk echt van schrikt, zoals je zegt, een wrak van 50 kg met geen enkele energie meer.

Gepost door: eriamel | 02-07-09

De commentaren zijn gesloten.