tumblr analytics

19-03-09

Michael Jackson heeft een dubbelganger !

Ik viel steil achterover toen Michael Jackson in een persconferentie een reeks optredens aankondigde. Oei, dacht ik, gaat die dat wel kunnen? Want wie herinnert zich niet hoe de king of pop zich meer dood dan levend in een rolstoel liet voortduwen? Of de popster die uit angst om af te gaan een optreden op tv annuleerde? Moet zo iemand een reeks van 50 concerten afwerken? Onmogelijk !

Fingers crossed

Ik hoop voor de miljoenen fans dat ze geen desillusie gaan oplopen en dat alle concerten normaal zullen doorgaan... Ik hoop echt dat Michael tijdens de moon-walk niet zijn neus verliest... 't Zou nogal een zicht zijn...

De dubbelganger

Daarom ook dat het me niet verbaasde dat ik in de krant las dat er sprake is van een dubbelganger. Een heuse compot-theorie! Want aandachtige journalisten hadden gemerkt dat de man met dat rare uiterlijk een iets lagere stem had als anders. En zag zijn kin er niet ietwat te vierkant uit?

Een dubbelganger!!! Alleen... wie zou zichzelf zo toetakelen om toch maar op Michael te lijken?

Wat de standaard wist te vertellen:
Het gerucht is ontstaan na de vier minuten durende persconferentie van de popster om de concertreeks aan te kondigen. Aandachtige kijkers stelden vast dat de 50-jarige Michael Jackson een opvallend vierkante kin had, een zwaardere stem en een wat ongemakkelijk loopje. Jackson zou een dubbelganger hebben ingeschakeld omdat hij te ziek was voor de persconferentie waar de hele wereld op zat te wachten.

De controverse over een valse Michael Jackson begon in 1999 toen Michael een bizar optreden gaf in een theater in het Britse Barnstaple.

Alle concerten die Jackson van 8 juli 2009 tot 24 februari 2010 in Londen geeft zijn uitverkocht. Met 33 stoelen per seconde is het de snelst uitverkochte concertreeks.

10:31 Gepost door Epic in Focus | Permalink | Commentaren (0) | Tags: michael jackson, concert, londen, o2 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.