tumblr analytics

07-01-09

Lars Ulrich naar Deep Purple?

decorationGisteren gelezen op de site van Het Laatste Nieuws (en als het daar te lezen is, zal het wel waar zijn, zeker...): Lars Ulrich is kandidaat om het drumkrukje van Deep Purple te bezetten, in de plaats van Ian Paice, die niet mee op wereld-reünie-toernee gaat. Dat zou Ulrich in Blabbermouth hebben gezegd, de nieuws-subsite van roadrunnerrecords.com.

Het artikel geeft niet aan wanneer deze toernee gepland is, noch of er impact is op de toerplannen van Metallica. De huidige toernee van Metallica is momenteel gepland tot 30 juli. Het Europese luik althans. Het Noordamerikaanse is dan ook al afgerond; over de rest van de wereld is voorlopig geen sprake.

Wat moeten we hieruit concluderen? Dat Metallica sowieso van zin is ergens midden of eind dit jaar een sabatical in te voeren? Is Ulrich het thrashen een beetje beu? Of geraakt hij niet meer voldoende gerecupereerd na een avondje speed/trash metal en wil hij het wat "rustiger" aan doen? of zit er één en ander scheef bij Metallica?

Ondertussen is Ulrich's droom aan diggelen geslagen door Jon Lord. Die had gerepliceerd dat er geen Deep Purple reünie komt zonder Ian Paice. Volgens Lord is het gewoon nog te vroeg voor een reünie.

Links:

09:37 Gepost door KoenV | Permalink | Commentaren (0) | Tags: metallica, deep purple, lars ulrich |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.