tumblr analytics

05-01-09

Who the f**k is Bob Sinclar?

Vorige week waren wij er weer voor enkele dagen tussenuit, naar een vakantie-appartementje in de Ardennen. Voor ons zijn dat de zeldzame momenten dat wij televisie kijken (wij hebben namelijk geen TV). In de aanloop van de start van de Music No More zender (de vervanger van Radio Donnio) werden we echter meermaals per dag geërgerd door spotjes voor de keuze van het openingsnummer deze morgen.

Onze radio staat "vastgeroest" op Stubru, dus het openingsnummer is aan mij voorbijgegaan. Na al die idiote spotjes was mijn goesting trouwens over (voor zover ik die al had, natuurlijk). Stel je voor: Nathalia die insinueert dat "er mensen zijn die vinden dat naast haar wakker worden best de moeite is" (nee, dank u), of Stan Van Samang die vind dat elke Vlaamse artiest het verdient, waarna hij ostentatief zijn schoenen op tafel legt (met "stem" en "sam" op zijn schoenzolen gekleefd).

Eén van de "beste" vond ik Bob Sinclar: "kies een Bob en het is feest". Daarbij droeg hij dan een t-shirtje met "who the f**k is Bob Sinclar". En dan was er Pegi Renxten, met hetzelfde "who the f..." t-shirtje. "Als je niet voor ons kiest, stem dan op Motörhead". Waarop iemand buiten beeld antwoordt: "Dat staat niet op de lijst". 

Hoezo geen Motörhead op de lijst? Nu weet je meteen waarom ik deze morgen niet heb afgestemd op MNM :-)

14:02 Gepost door KoenV | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mnm, bob sinclar, regi penxten |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.