tumblr analytics

05-11-08

Guns 'n' Roses - Chinese Democracy

decoration

Zonet tijdens De Afrekening een eerste nummer - nog wel de titeltrack - uit Chinese Democracy van Guns 'n' Roses gehoord. Dat die Guns 'n' Roses eigenlijk zijn herleid tot 'Rose' (Axl alleen), laten we even buiten beschouwing. Toegeven: dit nummer klinkt echt wel goed. De airplay op de radio zal moeten aantonen of dit effectief een "oorworm" wordt of niet. Wat wel opvalt, is dat dit een stevig nummer is, het heeft "manpower" (ballen, dus) én dat de stem van Axl Rose misschien wel herkenbaar is, maar niet meer zo schril zoals in de periode van Paradise City.

Dat ik nu direct naar de platenzaak ga hollen om deze CD te kopen, is ook niet gezegd. Zou toch nog tevergeefs zijn: de CD komt pas uit tegen het eind van deze maand (25 november). Maar ik zal wel de radio luider zetten als er een nummer wordt gespeeld, denk ik. Het blijft echter jammer dat Axl er zo lang heeft over moeten doen om deze plaat uiteindelijk toch nog in de winkels te krijgen (niemand geloofde er nog in) én dat hij er zoveel muzikanten voor heeft moeten verslijten. Daarbij zijn niet de minsten: Zakk Wylde (gitarist van Ozzy Osbourne en frontman van Black Label Society), Dave Navarro (Jane's Addiction, ex-Red Hot Cili Peppers en ex-Carmen Electra), Buckethead (de Kentucky Fried Chicken-head) en zelfs Brian May (Queen) om er maar enkele te noemen.

Ik vraag me af of deze plaat ondertussen al online gelekt is... Want die van AC/DC had ik ook al gehoord nog voor 'm officieel uit was ('k vond 'm eigenlijk tegenvallen). Nee, ik heb 'm niet zelf gedownload!

15:15 Gepost door KoenV in Hype | Permalink | Commentaren (1) | Tags: guns n roses, chinese democracy |  Facebook |

Commentaren

plaat ja, die is indertussen al gelekt... As usual

Gepost door: Leen | 05-11-08

De commentaren zijn gesloten.