tumblr analytics

27-10-08

MNM: De fun, De hits

Hiep hiep hoera...
De nieuwe naam van Donna is bekend: MNM.
Na wekenlang brainstormen en een handvol geld, heeft waarschijnlijk een of ander duur reclamebureau een geniale ingeving gehad. Geef nu toe MNM is toch een schitterende naam? Het doet me meteen denken aan de M&M snoepjes en die zijn keilekker, niet?
NOT. Effe serieus nu: idioter kan het niet.

Vandaar mijn vraag aan jullie:
- Weten jullie waar MNM voor staat?
- Weten jullie een betere naam?

Laat het ons weten...

Dit als reactie op een artikel in het nieuwsblad van vorige week:
De naam van de nieuwe VRT-hitradio die op maandag 5 januari Radio Donna opvolgt is bekend: MNM. 'Drie stevige, krachtige letters zullen de naam vormen van onze nieuwe zender', zegt netmanager Greet Santy.

De naam van het nieuwe radiostation werd vrijdagavond bekendgemaakt in het tv-programma ‘Peter live’ op Eén. ‘MNM’ heeft verschillende betekenissen die allen de doelgroep van de zender en diens leefwereld typeren, meldt de VRT.

'Drie stevige, krachtige letters zullen de naam vormen van onze nieuwe zender. MNM staat voor ‘muziek en meer’ maar ook voor ‘Mechelen en Milaan’, ‘mojito en meer mojito’, ‘Madonna en Milk Inc’, ‘mooi en maf’, ‘metselaars en miljonairs’ en zovele andere begrippen die tot de leefwereld van onze luisteraars behoren', zegt MNM-netmanager Greet Santy over de naamkeuze.

'Het hoge woord – onze naam – is eruit, wij werken nu aan hoge snelheid verder aan alle andere aspecten die ons station vanaf 5 januari messcherp en meeslepend zullen maken. Want ook daar staat MNM voor', besluit Santy.

‘MNM’ is de opvolger van Donna als hitzender van de VRT. Het station richt zich vanaf 5 januari op vrouwen én mannen tussen 18 en 44 jaar die genieten en plezier maken hoog in het vaandel dragen. De playlist zal de grootste hits van de jaren 90 tot vandaag bevatten en wil tieners, twintigers en dertigers extra aanspreken.

Onder meer Dave Peters, Evy Gruyaert en Peter Van de Veire zullen voor MNM werken. De komende weken worden meer details, waaronder het logo, bekendgemaakt.

12:49 Gepost door Epic in Focus | Permalink | Commentaren (3) | Tags: pers, donna, mnm, commentaar |  Facebook |

Commentaren

MNM = ... Mij Niet Meetellen! Ik zal zelfs niet uit curieusiteit afstemmen op die zender. Voor mij is het net zoals Q en aanverwante: alleen onder dwang zal ik het aanhoren, NIET beluisteren, dus. Dan zet ik nog liever Radio 1 op, blijf ik nog op zijn minst op de hoogte van de actualiteit...

Gepost door: KoenV | 27-10-08

Radio 1 Ik moet zeggen: Radio 1 draait tegenwoordig een heleboel leuke en alternatieve nummers. Je gaat me niet geloven, maar af en toe vindt ik ze stukken beter dan stubru. Word ik oud?

Gepost door: Leen | 27-10-08

Volledig akkoord! De avondprogrammatie - na Volt - is meestal niet mijn ding en dan switch ik gemakkelijk naar Radio 1... zolang het maar niet Sporza Live is, want voor voetbal- of wielerwedstrijden pas ik ook.

Gepost door: KoenV | 27-10-08

De commentaren zijn gesloten.