tumblr analytics

19-09-08

Foo Fighters stoppen er mee, het archief van Neil Young en een heleboel nieuwe releases

Slecht nieuws : de Foo Fighters nemen een break. foo_fightersWij hebben tot hiertoe nog nooit echt een lange break genomen. Ik denk dat het nu echt wel tijd is. Nadat we die concerten in Wembley (in juli) hebben gespeeld, zouden we eigenlijk niet meer moeten terugkomen in de komende tien jaar. We hebben tóch al voor iedereen gespeeld.' Hey, jullie zijn MIJ vergeten. De enige groep die ik nog op mijn to do-list had staan beslist om er een tijd mee op te houden. Hallo!!!! (GRRRRRRRR)

Hij heeft het al lang aangekondigd, maar nu zou het er toch van komen. Neil Young gaat zijn gehele archief op blue-ray uitbrengen. Dit gigantische archief zou uit vijf boxen van elk tien schijven bestaan. Daarop zouden niet alleen alle nummers staan die Neil ooit heeft gemaakt (u leest het goed: alle), maar ook foto's, filmpjes en interviews. De eerste box verschijnt dit najaar en omvat de periode tussen 1963 en 1972.

The Dresden Dolls staan op splitten. Naar het schijnt botert het niet meer tussen zangeres Amanda Palmer en drummer Brian Viglione. Jammer!

Een aantal bands brengen dit najaar een nieuwe cd uit: Bloc Party, Franz Ferdinand, Oasis en Kaiser Chiefs om er een paar te noemen. Op de nieuwe Lily Allen is het tot volgend jaar wachten.

De commentaren zijn gesloten.