tumblr analytics

16-09-08

Milow's Ayo Technology in de belangstelling

Als Perez Hilton, derderangs acteur en wellicht de bekendste schandaalblogger uit de states, iets op zijn blog zet, dan is hij ofwel weerzinwekkend negatief, ofwel waanzinnig positief. Of zoals iemand op zijn blog opmerkt: "every once in awhile you take a break from shovelling shit into our throats to supply something of cool substance". Met blogposts uit de eerste categorie heeft hij onder de celeb's al heel wat vijanden gemaakt. De laatste categorie echter was een tijdje geleden al gereserveerd voor Kate Ryan. Of hij nu iemand ophemelt of totaal vergruist, zijn blog wordt over de hele wereld gelezen.

decoration

 

Dit weekend viel de eer om te worden opgehemeld te beurt aan niemand minder dan Milow, met zijn cover van Ayo Technology, Milow hij maakte die cover voor de Rendez-Vous CD van van 25 jaar Studio Brussel en vond het nummer zo goed, day hij het ondertussen ook als single heeft uitgebracht (zodat het ook op Radio Donna kan worden gedraaid Lachen). De commentaar van Perez:

Belgian artist Milow has done a cover of 50 Cent and Justin Timberlake's Ayo (Technology), which improves on the original tremendously.

His version is sooooo good - he even made a video for it!

Kijk ook verder op de blog voor de commentaar. Over het algemeen was de meerderheid heel lovend voor de cover van Milow. En ook Kanye West was blijkbaar onder de indruk, want hij zette de clip - die hij nota bene bij Perez had gezien - ook op zijn blog.

Maar niet iedereen over de plas is zo positief over Milow, althans niet over de videoclip. Blijkbaar nemen heel wat amerikanen aanstoot aan de suggestieve beelden in de videoclip. Tja, een groep vrouwen die honing van de kale knikker van Milow likken, da's aanstootgevend. Maar heel Amerika wil natuulijk wel de foto's zien van Britney Spears zonder onderbroek.

Link: Milow's home page

 

20:36 Gepost door KoenV | Permalink | Commentaren (0) | Tags: milow |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.