tumblr analytics

14-09-08

Death magnetic, UFO's, Elbow en Oasis

"Naar de nieuwe Metallica werd door muziekfans net zo uitgekeken als de Katholieke Kerk naar de wedergeboorte van Christus", zo las ik het vorige week in een of ander magazine. En inderdaad: ik kon niet langer wachten en heb me het plaatje in huis gehaald. Een recensie lees je een van de komende dagen. "The slave becomes the master, yeah yeah yeah"...

Like a virginNu we het toch over de Kerk hebben: Madonna droeg tijdens haar concert in Rome "Like a virgin" op aan onze huidige paus. "Ik ben een kind Gods". Jaja, noem het gerust sensatie en publiciteit zoeken. Waar blijft de fatwa?

Robbie Williams ziet ze vliegen: de vliegende schotels. Hij beweert vorige week in de studio (jaja, hij werkt aan een nieuw album) een vreemde gloed te hebben gezien. "Ik was net klaar met het schrijven aan mijn nieuwste song, die over ontvoering door aliens gaat, toen die gloed plots verscheen. Het was magisch".

Elbow is in de prijzen gevallen. Vreemd dat een band die in de UK enorm populair is, hier nauwelijks fans heeft. Hopelijk komt daar nu verandering in.

Oasis is tijdens een optreden aangevallen geweest door een gestoorde fan. De man stormde het podium op en gaf Noel Gallagher een ferme opdoffer. Waaraan die dat verdiend heeft, is niet bekend. Een filmpje van het gebeuren vind je hieronder...

 

De commentaren zijn gesloten.