tumblr analytics

30-08-08

Shortlist - single overview

Elke week stel ik jullie vijf singles voor... Deze week :

Adele - Hometown glory

Dit was oorspronkelijk de eerste single uit 19, kende oorspronkelijk geen succes, maar is nu opnieuw uitgebracht. In de song bezingt het leuke zangeresje Tottenham, haar "hometown". Om eerlijk te zijn: ik wist niet dat er naast "chasing pavements" nog een prachtig mooi nummer op 19 stond. Shame on me!

Katy Perry - I kissed a girl

Dit nummer wordt grijsgedraaid op de radio. In het begin vond ik het nogal schreeuwerig en hield ik niet echt van de stem van Katy, maar nu ben ik eraan gewoon geraakt. Dat Katy nu lastiggevallen wordt door opdringerige vrouwelijke fans die met haar willen tongzoenen, dat had ze kunnen voorzien... By the way: wat is er nu zo gewaagd aan het kussen van een andere vrouw dat je er persé een liedje over moet maken?

Alphabeat - 10 000 nights

Alphabeat scoorde met "fascination". Nu is er "10 000 nights", net als zijn voorganger een vrolijke Abba-like seventies nummer. De perfecte popsong zeg maar. Liedjes zonder diepgang, ze hebben hun nut...

Kings of Leon - Sex on fire

Kings of Leon hebben al sterkere nummers gemaakt. Eentje dat snel vergeten gaat zijn, geloof me.

Lykke Li - I am back i am good

Een zweeds zangeresje dat enkele weken terug mocht schitteren op Pukkelpop. I am back i am good is een nummer dat een aantal luisterbeurten nodig heeft alvorens je het "goed" kunt vinden.

De commentaren zijn gesloten.