tumblr analytics

18-07-08

Telex - Metallica, Festivaltijd, Madonna en Rage against the machine

De nieuwe plaat van Metallica zal "Death Magnetic" heten en verschijnt dit najaar.

madonna300Gaat Madonna scheiden of niet? De laatste weken hoorden we tegenstrijdige berichten hierover in de media. "Waar rook is, is vuur".

Nog slecht nieuws voor Madonna: haar broer heeft een boek uitgebracht over haar. Hieruit blijkt duidelijk dat de "queen of pop" een controlefreak is. Ze plant haar dag tot in de details en dat enerveert anderen. Verder zou haar voorkeur voor wit wijzen op het streven naar "maagdelijkheid" en "zuiverheid". Jaja...

Zomertijd is festivaltijd: vorige week was er het open-vld-feestje Werchter Boutique. In Luik kon je naar "les ardentes" gaan en in Brugge had je het cactusfestival met oa een optreden van de B52's. Het festival blonk uit door de gemoedelijkheid en het mooie weer, muzikaal was het allemaal vrij mak.

Dit weekend: het dour-festival en niet te vergeten: de Gentse feesten.

Opmerkelijk: de heren van Rage Against the Machine willen Bush voor de rechter wegens oorlogsmisdaden...  "Het is jullie generatie die deze oorlog een halt kan toeroepen. Van jullie zijn ze bang. Het is aan ons, generatie na generatie, om het systeem te verslaan dat oorlog teweegbrengt. Word wakker".

De commentaren zijn gesloten.