tumblr analytics

07-07-08

Rock Werchter - De 10 toppers

roisin murphyDe vier dagen Werchter zijn voorbijgevlogen. Hoogtepunt voor mij was Neil Young. Het deed me goed om de levende legende nog eens aan het werk te zien. Ook leuk: Sigur Ros, Kaiser Chiefs, Underworld en Lenny Kravitz. Tegenvallers: The Verve en Jay-Z.

Mijn tien kippevel-momenten:
Neil Young - No hidden path
Underworld - Born slippy
Lenny Kravitz - Dancing till dawn
Kaiser Chiefs - Oh my god
Duffy - Mercy
Sigur Ros - (vraag me niet welke titel)
Kings of Leon - On Call
Roisin Murphy - Forever more
The Raconteurs - Steady as she goes
Mika - Big girls

Een tegenvaller was ondermeer het slechte weer. Twee stortbuien op Donderdag en Zaterdag veranderde de weide in een heuse modderpoel. Verkleumd, dat was ik. Verder betreur ik het gebrek aan parking. Bovendien betaalde je normaal gezien al gauw 22 euro (per dag). Zelf heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij een boer gaan aanbellen met de vraag of ik mijn auto niet op zijn erf kwijt mocht. Dat mocht, bovendien helemaal gratis, en heel wat dichterbij dan de officiele parkings.

Ik ga me niet uitspreken over ticketprijzen en/of prijs van drank/voedsel. Als je naar een festival gaat, weet je dat het allemaal een pak duurder is dan thuis. Bovendien ga ik me niet bezatten, maar kom ik voor de optredens. Als je sommige hollanders/engelsen over de weide ziet waggelen, dan... tsja.

De komende dagen mogen jullie een uitgebreid Werchter verslag verwachten, da's beloofd.

De commentaren zijn gesloten.