tumblr analytics

27-06-08

Amy winehouse zingt weer, Graspop, Pink en Robbie Williams

pinkOnlangs zijn er foto's verschenen van Pink die Los Angeles met de motor onveilig maakt. Niks bijzonders, maar best stoer en zo heb ik ze het liefst.

Amy Winehouse zingt weer. Dit weekend treedt ze op tijdens het verjaardagsfeestje van Nelson Mandela. Ze zal er 'Love is a Losing Game' en 'Tears Dry on Their Own' brengen, en wellicht ook een bijzondere versie van 'Happy Birthday' voor de voormalige Zuid-Afrikaanse president. Wordt vervolgd.

Met Graspop wordt het belgische festivalseizoen weer op gang geschopt. Je mag er een heleboel heavy metal-bands verwachten. Toppers zijn Iron Maiden en Kiss. Die laatste band hoort volgens mij eerder thuis in een bejaardentehuis dan op een festival. Maar wie ben ik...

Robbie Williams zet een punt achter zijn relatie met actrice Ayda Field. De reden: terwijl vrouwlief het liefst de party-wereld induikt, zit Robbie liever thuis in de zetel. Robbie laat het niet aan zijn hart komen. Nu heeft hij nog meer tijd om samen met Lily Allen achter UFO's te jagen. Nee, dat laatste is geen grap.

De commentaren zijn gesloten.