tumblr analytics

13-08-07

Snoop Dog

Rap, het heeft allemaal met vuilbekkerij te maken en mede daarom verveelt het me. Het lijkt me allemaal zo fake. Supersterren die hun coole imago onder de jongeren proberen te verspreiden, het hoeft voor mij niet. Neem nu enfant terrible Snoop Dog. Hij trad het voorbije weekend zowel op de Lokerse feesten als op Marktrock op. De man heeft een ontelbare reeks veroordelingen achter zijn naam staan, gaat van bil met minderjarige meisjes en noemt zichzelf de "king" van de rap. Zielig of cool?

Goed, eigenlijk moet ik toegeven dat het een vijftien jaar geleden niet anders was. Ice T maakte toen furore met zijn "cop killer". Ik weet nog dat ik als jong meisje dweepte met hem en gek was op de "I am Ice motherfucking T bitch" en andere fuck you's. Ik ging naar Werchter en Pukkelpop om hem aan het werk te zien en ging toen compleet uit de bol.

10:28 Gepost door Epic in Special | Permalink | Commentaren (3) | Tags: ice t, rap, rapper, snoop dog |  Facebook |

Commentaren

HET IS Snoop Dogg !! En het is onzin ze doen zich voor als criminelen wat het ook wel een beetje zijn maar luister naar de muziek en kijk niet naar zijn strafblad of ben je politie ofzo ?

Gepost door: Mark | 19-08-07

Dom!! Hallo, denk je nu echt da die mens echt zo is? Jij kent der echt niets van hoor, luister mss eens tegoei naar ALLE teksten, dan hoor je mss ook wel eens da ze zelf zeggen dat ze niet zijn zoals ze zich voordoen en doen wat ze rappen, maar dat het gewoon zaken doen is. Snoop bijvoorbeeld heeft ook een vrouwtje en kinderen, denk je dan echt da die man zo echt is? think twice baby and don't believe everything you read.

Gepost door: kimme | 22-08-07

@kimme Er niks van afweten? waarom mag hij dan Groot-Brittannie en Australie niet meer in? Waarom is hij dan verschillende keren veroordeeld en waarom moet hij dan een werkstraf van 800 uur uitvoeren? omdat het allemaal show is?

---

P. Diddy en Snoop Dogg zeggen Britse concerten af
De Amerikaanse rapper Snoop Dogg (35) mag Groot-Brittannië niet in.

----

Snoop Dogg has been barred from entering Australia due to his growing criminal record, the Australian government revealed today.

---

Snoop Dogg en een deel van zijn entourage zijn in de boeien geslagen op de luchthaven te Londen. 7 agenten liepen bij het incident verwondingen op.

Tientallen mensen maakten amok en nadat ze te horen hadden gekregen dat ze niet mee mochten met de vlucht omwille van hun gedrag, werd de bende helemaal agressief.

De politieagenten werden verwond: kneuzingen en snijwonden waren troef en één agent brak zelfs zijn arm.

Snoop Dogg en enkele mensen uit zijn entourage werden mee opgepakt door de politie. Ze zitten nu vast in een politiebureau in Londen.

------

Hip-hop star SNOOP DOGG has escaped a jail term after he pleaded no contest to charges of sale or transportation of marijuana and possession of a gun. The rapper, real name Calvin Broadus, was given a three years suspended sentence and handed five years of probation by a Californian court yesterday (11APR07). He will also perform 900 hours of community service - although he can serve half of the hours working with the youth American football team that he owns. Broadbus was arrested last year after police found a gun and marijuana in his car after it parked too long in a passenger loading area at Burbank airport.

Gepost door: Leen | 23-08-07

De commentaren zijn gesloten.