tumblr analytics

09-07-07

Werchter - Muse

museMuse is een band die elk jaar weer gegroeid is. Een aantal jaren terug stonden ze midden op de dag geprogrammeerd en ging ik ze angstvallig uit de weg. Want lieve mensjes, ik ben niet echt een fan. De stem van Matthew Bellamy is naar mijn goesting iets te zeurderig, geef mij maar het gegrom van iemand zoals James Hetfield.

Maar dit jaar had ik me voorgenomen om voor het hoofdpodium te blijven staan. Ik moet toegeven: me verveeld heb ik niet en dat is toch al een hele verdienste. De opener Knights of Cydonia bezorgde me meteen kippevel. Het klonk perfect, net als de andere hits. Indrukwekkende sound, nummers die er staan, nu nog een nieuwe zanger? alleen zou Muse dan Muse niet meer zijn... Laat ze maar zo. :)

1 kleine bemerking: waarom waren ze zo midden in de nacht geprogrammeerd? Om twee uur 's nachts ben ik bekaf en dat heeft zijn effect op de dagen erna. Ik ben een zeur, ik weet het.

Playlist
Knights of Cydonia
Hysteria
Supermassive blackhole
Map of the problematique
Butterflies & hurricanes
Feeling good
Apocalypse please
Sunburn
Invincible
Starlight
Man of mystery
Time is running out
New born
Unintended
Plug in baby
Stockholm syndrome
Take a bow

Extra - Muse at Werchter - Knights of Cydonia

18:20 Gepost door Epic in Rock Werchter | Permalink | Commentaren (0) | Tags: werchter, muse, dag 1, review, bespreking |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.