tumblr analytics

07-07-07

Werchter - Marilyn Manson

zelipopMarilyn Manson zag er goed uit, maar ik weet niet of dat in zijn geval een compliment was.

Wat mij betrof, kreeg hij op Werchter een herkansing, na zijn tegenvallend concert op Pukkelpop twee jaar terug. Toen verwoordde ik het zo: Wat ik van Marilyn Manson moet denken, weet ik niet. Het was gewoon te. De bandleden zagen er uit als zombies. Foei, Marilyn kan je gerust het lelijkste schepsel ooit noemen. Ik zeg schepsel want echt menselijk ziet ie er niet meer uit. En dan die tanden: zilveren punten... afschuwelijk. Zou ie zo altijd rondlopen? Weet je, ik kreeg echt medelijden met zijn moeder: als je zoiets op de wereld zet, dan krijg je automatisch een hartaanval denk ik.
Qua show was enkel het openingskwartier best interessant (tot we over de shock heenwaren). De antichrist kwam met kandelaar het podium op en even later deed ie hetzelfde op een paar enorme stelten. En intussen zong ie zijn greatest hits liedjes, maar die klonken niet al te best.

Ook dit jaar klonk hij niet al te best. Op het einde viel het geluid een paar keer weg, maar Marilyn zong verder alsof er niks aan de hand was. Om het met Herman's woorden te zeggen: Marilyn zonder klank is als een beerput zonder stank. Voeg daarbij nog eens het showelement dat ferm tegenviel. Een microfoon in de vorm van een mes en enkele nep-kaarsen, dat was het. En dan weet je meteen dat dit een optreden is om gauw te vergeten. Triestig dat het vooral de covers waren die het beste scoorden: "Tainted love" en "Sweet dreams". Eveneens triestig: Manson die zijn broek naar beneden trekt en met ontbloot onderlijf over het podium strompelt. "Beautiful people", yeah right.
( Onze beoordeling : 2/5 , pic zelipop )
/

Playlist:
If I Was Your Vampire
Disposable Teens
You And Me And The Devil Makes 3
Hate Anthem
mObscene
Sweet Dreams
Putting Holes In Happiness
Rock Is Dead
Heart-Shaped Glasses
Tainted Love
Dope Show
Fight Song
Beautiful People

Extra - Heart shaped glasses live at Werchter

Commentaren

Marilyn Manson was super bangelijk op werchter!!
ga daar zelf maar is staan....

Gepost door: Laurens | 10-07-07

Marilyn was vet fistjn aa!!

Gepost door: Alice | 14-11-07

-_-' zever Euhm.. pukkelpop 2 jaar gelede... -_-' ge zijt zo'n simple mind kerel djesus... tis nie da gij hem nie graag hoort da da zo bij iedereen is e!!! op pukkelpop was de show geweldig... hij heeft zelfs speciaal een liedje gespeeld voor een meisje wat de dag voor het concert in belgië zelfmoord had gepleegd. daarom toonde hij die foto... Zijn show op werchter.. ok die was mss minder... maar wat wil je -_- een podium waar je niks mee kan aanvangen... hij kan zijn attribute niet eens kwijt aan de zijkanten van het podium want das te klein... het staat al vol als de kist van antichrist superstar er sta en de stoel van tainted love... yay... de bandleden zien er nie uit als zombies... ma als gothics en bij mijn weten is een gothic geen zombie... oftwel ben ik een ander soort gothic -_-' dat hij opkwam met een mes heeft een betekenis -_-' die u simple mind prc nie aan kan :s en dat hij zijn broek uitdoet was nie zo erg... andere shows zijn erger... mastruberen,micro in zijn kont stoppen... de show was gewoon geweldig krom mensen lijk u zijn gwn zielig -_-' geen respect hebben voor ander mensen... hij uit zich te minste hoe hij is nie zoals de rest -_- zijn concert 11 december daar zijt ge natuurlijk nie geweest zeker.. de show was geweldig hij was gans aardig tege zijn publiek... -_-' zoekt een leven kerel

Gepost door: Wim | 15-12-07

De commentaren zijn gesloten.