tumblr analytics

09-12-06

Concert - Daan (AB Brussel)

daanDaan is vetgeil wist schatje me na zijn concert gisteren in de AB te zeggen en ze staarde dromerig voor zich uit. Jawadde, wat heeft die vent een indruk op haar achtergelaten. Gans de avond stond ie quasi nonchalant op het podium, wat een ego! Bruin kostuum, de eeuwige zonnebril en de zwarte haren. "En dan die stem!" wist schatje me nog te zeggen. "Jaja, t is al goed."

Veel nummers uit het nieuwe album. Beginnen deed ie met "Mirror" en dat was best jammer. Ik herinner me nog hoe ie vroeger aftrapte met het ijzersterke "Housewife". Daan die op het podium verschijnt in wit kostuum, zijn gitaar rond zich hangt en heel voldaan de zaal rondkijkt... Dit keer niet.

Al vrij vroeg kregen we "The Player" te horen. Verder werd het een afwisseling tussen nieuw werk en hits zoals "Type X", "Victory" en "Addicted". "Housewife" volgde halfweg en deed de zaal voor de eerste maal echt ontploffen. Nog altijd even top "Swedish designer drug". "Jullie hadden me toen moeten tegen houden, toen kon het nog" klonk het als bindtekst.

De mengeling tussen Duitse, Franse, Engelse nummers en Nederlandstalige bindteksten kwanm me persoonlijk nogal raar over, maar dit even terzijde. Om eerlijk te zijn: ik ben absoluut geen Daan-fan. Op plaat vind ik hem meestal afschuwelijk klinken. Gelukkig klinken alle nummers live een stuk harder. En om eerlijk te zijn: ook ik heb me uiteindelijk laten meeslepen en genoot met volle teugen van die knappe vent. Wow!

Meer postjes over Daan: klik hier.

22:42 Gepost door Epic in Concert | Permalink | Commentaren (2) | Tags: concert, daan, ab, brussel, player |  Facebook |

Commentaren

Daan heerst nu eenmaal. Er is niet echt veel meer om er aan toe te voegen, Daan for president!

Gepost door: Bridge Burner | 10-12-06

daan victory hello, weet iemand waar je victory & swedish designer drugs kan downloaden, want op itunes niet te vinden.

Gepost door: miss apricot | 11-12-06

De commentaren zijn gesloten.