tumblr analytics

11-11-06

Concert - The Kaiser Chiefs (Hof ter Loo - Antwerpen)

KaiserChiefsHof ter Loo is niet echt wat je een groot zaaltje noemt. Het podium vult de halve zaal... Maar juist daarom vond ik het best gezellig.

Moet ik de Kaiser Chiefs nog voorstellen? Een vrolijk Brits groepje, genre Franz Ferdinand. Ze hebben nog maar 1 cd uit en daarom was het een kort optreden. Een uurtje, veel langer duurde het niet. Kort en krachtig, dat wel en we hebben ons geamuseerd, van begin tot einde. Het werd een heus feestje dat opgebouwd was rond de 5 hits. "Every day i love you less and less", "Modern way", :I predict a riot", "Na Na Na Na Naa" en de afsluiter "Oh my god". Tussendoor kregen we een aantal nieuwe nummer te horen. Een nieuwe cd op komst? ik hoop het, want de huidige heb ik al compleet grijsgedraaid.

Het publiek, een mengeling van jong en oud, genoot er van en ging compleet uit de bol, net als wij trouwens. Want geloof me, een heleboel vrolijke liedjes na elkaar, het werkt aanstekelijk. Ik weet: de volgende keer ben ik er weer bij!!!

Mijn beoordeling: 4,5/5, een van de beste optredens dit jaar.

Gerelateerde berichtjes - The kaiser chiefs...

Commentaren

Ik was er ook Hun optreden was echt fantastisch die avond, maar het duurde veel te kort. Ik stond helemaal vooraan maar wel volledig links, zodat ik niet echt in de ambiance zat.. Hoe vond jij de Pigeon Detectives trouwens? Ik vond ze goed, maar zij hebben (ook) veel te kort gespeeld.

Groeten x

Gepost door: Kaiserin | 10-04-07

De commentaren zijn gesloten.