tumblr analytics

16-09-06

Daft Punk NOT in the house?

Kregen we nu Daftpunk te zien of niet? Over hun optreden op Pukkelpop gonzen er heel wat geruchten. Ik citeer: "Twee stand ins in robot-pak klaren de klus met voorgeprogrammeerde apparatuur terwijl de echte Daftpunkers thuis hun geld tellen." En dat voor een show die 300 000 euro zou kosten... Goed, komplottheorieen zijn er altijd, kijk maar naar de 9/11 toestanden, en eigenlijk moeten we ons er niks van aantrekken. Ik heb enorm genoten van hun show op Pukkelpop en of het nu live was of niet, I don't care, Het was dansen van begin tot einde.

Visueel oogde het perfect. Een enorme piramide waarin de twee robots hun ding deden. Een lichtshow om u tegen te zeggen en dit in combinatie met een pak vettige beats. Moet het nog meer zijn?

Nochtans begon het niet zo goed: Robotrock klonk niet zoals ik verwachtte, en dat was spijtig. Maar andere klassiekers zoals "Around the world" en "Da funk" deden wel wat ze moesten: de weide laten ontploffen. Van voor tot achter, jong en oud, allen stonden ze wel te bewegen.

Extra's: Video's van hun optreden op Pukkelpop!!!! Gewoon op de foto klikken.

Setlist:

Robot Rock
Technologic
Oh Yeah
Television Rules The Nation
Around The World
Too Long
Harder, Better, Faster, Stronger
Face To Face
Aerodynamic
One More Time
Rollin' & Scratchin'
Prime Time Of Your Life
Da Funk   

 

De commentaren zijn gesloten.