tumblr analytics

28-06-06

FESTIVAL - Graspop

Het festivalseizoen is weer op gang geschoten. Voorlopig bekijk ik het vanop de zijlijn en wacht ik tot eind deze zomer: Pukkelpop. Simpele reden: ons klein babytje dat er begin augustus aankomt.

Maar laten we het even hebben over Graspop, het headbangfeest bij uitstek. Het is 's maandags altijd uitkijken in de krant naar leuke foto's van gothics, punkers, rockers, vampieren en ga zo maar door... Qua programma vond ik het maar zwakjes. Toch een grote opkomst dankzij het mooie weer en de topper op zaterdag: Guns and roses. Ik heb ze een paar jaar terug reeds aan het werk gezien op Pukkelpop en kan er vrij kort over zijn: ze zijn niet meer wat ze geweest waren, maar het is altijd leuk om een legende nog eens aan het werk te zien. Ook vorig weekend was het een uur wachten tot Axl, nog dronken van de vorige avond, het podium opstormde. Het werd een set van meer dan twee uur (Korn had afgezegd en dus was er extra ruimte) met een heleboel solo's die de vaart uit het optreden haalden. Maar ik kan me best voorstellen dat het publiek toch uit de bol ging op klassiekers zoals Knocking on Heaven's door, Sweet child o mine en Paradise city... Die goeie ouwe tijd, niet?

14:57 Gepost door Epic in Concert | Permalink | Commentaren (2) | Tags: festival, concert, graspop |  Facebook |

Commentaren

altijd guns 'n roses de hele tijd , drie dagen lang wachten op het optreden van Guns 'n roses met hun 'legendarische zanger' Axl rose , stomdronken de dag ervoor en met 2 uur vertraging pas op het podium! Geef mij dan maar Lemmy kilmister van motörhead dat is pas een legende!

Gepost door: Motörheadfreak | 13-07-06

versleten of niet, uw genre of niet, axl & guns 'n roses is befaamder als motörhead hoor, kdenk niet dat lemmy ooit meer legende zal zijn dan axl.. (zelfs al zou ik dat ook wel willen..)

Gepost door: piesbeth | 12-05-07

De commentaren zijn gesloten.